Helena Christensen Nimue ambassadrice

.Website20Banner

Internationaal supermodel, fotografe en zakenvrouw Helena Christensen zal vanaf nu het nieuwe gezicht en ambassadrice van Nimue Skin Technology zijn!

Helena Christensen is 47 jaar en al dertig jaar een icoon in de fashion- en beautyindustrie. Vandaag de dag is ze nog steeds een veelgevraagd model en zet ze zich in voor humanitaire hulp. Omdat Helena in het verleden ook vaak betrokken was bij internationaal toonaangevende merken, was de keuze om ambassadrice te worden voor een nieuwe en prestigieuze reeks van huidverbeteringsproducten van Nimue zo gemaakt.

“Helena Christensen is een wereldberoemde schoonheid”, vertelt Véronique Moreau, Managing Director van Nimue Skin International. “Ze verpersoonlijkt de exclusiviteit van het merk Nimue en we zijn ervan overtuigd dat ze bij de doelgroep past. Helena is persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwe reeks huidverbeteringsproducten die binnenkort gelanceerd worden. Dit laat haar vertrouwen en toewijding bij het merk Nimue zien.’”

Nimue Skin Technology wordt internationaal erkend voor haar derma-cosmeceutische huidverbetering, met de focus op geavanceerde en resultaatgerichte huidvernieuwing. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van innovatieve, high-tech grensverleggende technologieën en wetenschappelijk onderbouwde transportsystemen.

Nimue wordt wereldwijd in 23 landen gedistribueerd, waaronder Nederland, Zuid Afrika, Zweden, Denemarken, Dubai en Duitsland.